lovastábor és fedett lovarda
gyerekeknek és felnőtteknek
szórakozás, kikapcsolódás

Tanyáról


A közel 50 hektáros, majdnem egybefüggő terület főként legelőből és szántóból áll. A lakóépületen kívül egy földszintes vendégház áll a barátok és a család rendelkezésére.

A hét bokszos istálló felett, 3 szoba és 3 fürdőszoba, nappali és konyha-ebédlő várja a pihenni vágyókat reggeli ellátással (amennyiben a tanyát nem szeretnék elhagyni, úgy a bográcsozási, grillezési lehetőségen kívül a helyi éttermekből megrendelhető és házhoz szállítható bármilyen étlapon szerepelt étel). A konyha teljesen berendezett és felszerelt.

A szobákban négy ágy és plusz pótágy is elhelyezhető. Vendégeink rendelkezésére áll továbbá a földszinten levő aerobic terem, valamint fürdőzésre és horgászásra is lehetőség van a tanyán kialakított tóban.
 


Vendégeink rendelkezésére áll még az 1250 m2-es fedeles Lovarda a hozzátartozó női-férfi öltöző zuhanyozó helyiségekkel és klubhelyiséggel. A kültéri kemence-, grillező, kitűnő helyszín egy baráti vagy családi összejövetelnek.
 

 


Akkreditált lovas-edzővel kitűnő lovastúra útvonalakat ismerhetnek meg Vendégeink a környéken.

2016.-ban elkészült a tíz bokszos istálló és családi luxus appartman, valamint 2018.-ban tovább bővül szolgáltatásunk hat bokszos istállóval és lójártatóval. 2021.-ben a Lovastanya bázisán egy teniszpálya valamint a Lovastanyán kívül egy Tanyasi Vendégház megépítését valósítottuk meg,